Inbreng en verkoop

Inname kan op twee manieren. Je levert je kleding die je wilt laten verkopen in tijdens de openingstijden. Wij beoordelen welke stukken voor verkoop in aanmerking komen. De overeenkomst wordt per mail naar je toe gezonden en de niet geschikte kleding moet je de week erop op komen halen. Je kunt ook een afspraak maken. We nemen dan meteen samen de kleding door, in principe zal een week later het contract per e-mail worden verstuurd. Alle kleding dient gewassen en gestreken aangeboden te worden. Er mogen geen gaten in de kleding zitten of knopen ontbreken. En niet onbelangrijk, de kleding moet hedendaags zijn. Je moet er zelf ook nog blij van worden!

Zomerkleding nemen we in vanaf december t/m een maand voor de zomervakantie. Winterkleding nemen we in de laatste week voor de zomervakantie t/m half november. Vanaf eind juni kan er najaar- en winterkleding worden ingebracht. Voor meer informatie kun je bellen of mailen.

BIEN bepaalt de verkoopprijs van de te verkopen kleding. Je ontvangt van elk verkocht kledingstuk 40% van de opbrengst. Het staat BIEN vrij de prijzen tussentijds aan te passen.

De kleding dient na drie maanden opgehaald te worden ingaande vanaf het moment dat de kleding is ingeschreven. Wanneer de kleding niet opgehaald word zoekt BIEN een goede bestemming.

BIEN kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vermiste of kapotte kleding.